MVS Decor geeft u inspiratie voor een stijlvolle totaalinrichting

Bijzondere sferen in onze 3 stijlboxen

Bent u ons niet komen bezoeken op Bouw&reno? Jammer! U heeft echt wat gemist! Maar geen nood, met onze foto’s dompelen we u onder in de bijzondere sferen op onze stand en in onze 3 stijlboxen. Wat we vooral wilden tonen? Hoe onze 3 zusterbedrijven – MVS Decor, Floorcouture en STRAK – elkaar mooi aanvullen. Een bijzonder voordeel voor al wie op zoek is naar een stijlvolle totaalinrichting van zijn woning, appartement of professionele ruimte.

Strak en modern in witte tinten

In onze eerste stijlbox kozen we voor een moderne look& feel. Op de wanden kozen we voor wit, strak ARTE behang en een klassieke schildertechniek op vliesbehang.

Op de laatste wand hebben we een waterdichte en naadloze Pure Wall afwerking met polyurethaan toplaag gezet. Ideaal voor natte ruimtes zoals de badkamer, het toilet, de keuken.

Op de box plaatsen we dan nog een wit spanplafond afgewerkt met een koofverlichting. Zusterbedrijf Floorcouture zorgde voor een bijpassende witte polyurethaan gietvloer met peach peel toplaag. Die toplaag zorgt voor een extra strakke uitstraling en is heel makkelijk te onderhouden. Alles in het wit en op en top modern.

Landelijke stijl met warme beige tinten én een verrassend zwart plafond

In onze landelijke box kozen we voor warme, beige en grijze tinten. Ook hier een wandpaneel met een landelijk behang van Arte. Op de andere wanden werkten we met verschillende kalkverftechnieken en een borstel-streeptechniek. Zo creëer je met een klassieke verf toch structuur.

De PU-gietvloer heeft Floorcouture in een grijzige tint gegoten en met een orange peel laag. Het uitzicht is zo minder strak want de vloer krijgt meer structuur. Ideaal voor mensen die het liever minder modern hebben. En dus ideaal voor een landelijk interieur.

En wat vindt u van dat verassende, zwarte spanplafond? Ideaal voor een indrukwekkende bibliotheek, een sfeervolle mancave of een stijlvolle hobbyruimte. Ook perfect passend in uw badkamer met hamam allures.

Japandi is de nieuwe trend

Japandi is nu al de trend voor de komende jaren! Je ziet het stilaan overal verschijnen, maar wij waren early adopters en hebben het al in verschillende interieurs toegepast. Japandi is een mix tussen Scandinavische en Japanse interieurstijlen met de nadruk op zachte vormen, dicht bij de natuur, imperfectie, … Een mooie interieurstijl met heel wat tijdloze elementen.

Decoratieve stuc zijn helemaal japandi

Decoratieve stuctechnieken zijn ook helemaal japandi en pasten we graag toe in onze japandi box. Claystuc (van BOSS) is een stuctechniek op basis van klei. Calco is er een op basis van kalk. Ze creëren een natuurlijke, warme sfeer. Een 3de wand zetten we in microtopping: een variant op mortex gemaakt van micromortel en ook waterdicht. Heel geschikt voor vloeren, wanden, meubels en keukenbladen, badkamers, douches, …

Deze box werkten we af met een lichtdoorlatend spanplafond. De LED-verlichting zorgde voor een natuurlijk daglicht effect. Voor de gietvloer in onze japandi box mengden we grijs en beige met elkaar. Het resultaat? Imperfecte, speelse wolken in grèche tinten – we heten het poëtisch calm breeze.

Beleef Bouw&reno in onze showroom

Niet getreurd dat u er niet bij was, op Bouw&reno. In onze showroom in Wijnegem kunt u al onze technieken, vloeren en spanplafonds ook van nabij zien en beleven. Ter gelegenheid van de beurs hebben we ook een gloednieuwe brochure uitgebracht. Krijgt u die graag toegestuurd? Bel ons even op of stuur een mailtje. En ons vakmanschap echt zien? Maak een afspraak in onze showroom. We maken graag tijd voor u!

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12