Buitenschilderwerk: bescherm uw woning in stijl!

Voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Uw gevel is het uithangbord van uw woning. Wij schilderen uw gevel zodat uw woning niet alleen een stijlvolle uitstraling heeft, maar ook nog eens goed beschermd is tegen weer en wind.

Uw nieuwbouwwoning een unieke stijl geven? Of uw woning een flinke opknapbeurt? Van detailwerk tot een totale make-over, wij leveren high-end kwaliteit met een langdurig resultaat.

Advies over stijl en kleur

Weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag over stijl en kleur. Wij denken met u mee en gaan samen op zoek naar uw ideaal buitenschilderwerk.

Fijnschilderwerk

Als fijnschilders garanderen we de hoogste afwerkingsgraad, zonder vervelende oneffenheden. Wij gaan tot in de details en werken uw project tot in de puntjes af. We werken enkel met producten van topkwaliteit. En dankzij onze drie-lagentechniek geniet u van een langdurig resultaat.

Meer dan enkel uw gevel schilderen

Naast professioneel schilderwerk van uw buitenmuren en gevel staan wij klaar om uw woning verder af te werken. Wij schilderen, lakken en behandelen uw:

  • Deuren en kozijnen
  • Poorten
  • Dakkapel
  • Poolhouse
  • Tuinhuis
  • Schutting

Kortom, buitenschilderwerk is meer dan enkel uw gevel schilderen. Buitenschilderwerk is een totaalproject dat alles met elkaar verbindt in stijl en kleur. Voor uw interieur rekent u op ons kwaliteitsvol binnenschilderwerk.

Bescherm uw woning

Ons buitenschilderwerk houdt uw woning in goede staat. Uw huis krijgt veel te verduren door het wisselend Belgisch weer. Houten constructies zoals deuren en kozijnen gaan op termijn verduren. De verf van uw gevel verkleurt en bladdert af. Om dit tegen te gaan, geven wij uw woning een grondige verfbeurt. Ons buitenschilderwerk zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar het beschermt uw woning ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kaleien

Kalei is een matte pleister die weerbestendig en milieuvriendelijk is. Wij geven uw woning een authentieke look met deze klassieke schildertechniek. De kalk verbergt ongewenste oneffenheden in uw muur en vormt bovendien een goede beschermlaag tegen vocht en andere weersinvloeden.

Naast kaleien zijn wij specialisten in verschillende schildertechnieken. Wij geven uw woning vanbinnen en vanbuiten een unieke stijl.

Kies voor kwalitatief buitenschilderwerk.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 3 311 86 43