Binnenschilderwerk: zet uw interieur in de verf!

β€œDe ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs al lang vergeten is.”
– Lijfspreuk van Martin Van Steen, drijvende kracht achter MVS Decor

Fijnschilder

Als fijnschilders gaan wij voor perfectie. Geen oneffenheden of imperfecties, maar wel schilderwerk met de hoogste afwerkingsgraad.

Bij MVS Decor werken we enkel met kwaliteitsverven. Boss, Sikkens en CWS zijn onze vertrouwde partners in verf. We gebruiken een drie-lagensysteem. Dit garandeert een langdurig resultaat dat de tand des tijds doorstaat.

Laat u inspireren in onze showroom

Met onze kennis en ervaring is uw schilderwerk in goede handen. Zoekt u inspiratie voor uw nieuwbouw of geeft u uw woning een opfrisbeurt? Laat u adviseren door experts in onze showroom. Wij staan u met raad en daad bij en geven uw interieur een stijlvolle make-over.

Bij ons kan u terecht voor:

Schakel ons niet alleen in voor schilderwerken binnenshuis, maar ook voor uw buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk als deel van uw totaalproject

Als interieurbedrijf is schilderen niet onze enige passie. Wij zijn ook uw decorateur! Wij denken met u mee, om samen uw totaalproject te verwezenlijken.

Naast professionele schilderwerken, werken wij uw interieur verder af met:

  • Gyproc wanden en plafonds
  • Wand- en sierlijsten
  • Klein schrijnwerk
  • Vloeren

Wist u dat we ook helemaal thuis zijn in totaalprojecten?

Geschoolde fijnschilders

Schakel MVDS Decor in en u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw fijnschilderwerk. Wij zijn een team van professioneel opgeleide schilders. We dragen een diploma op zak en garanderen een eindresultaat van topkwaliteit.

Thuis in allerlei schildertechnieken

Wij beschikken over een brede expertise aan verf- en spuittechnieken. Wij passen verschillende schildertechnieken toe om uw interieur de stijl te geven die u wenst.

Wij respecteren uw leefwereld

Wij zorgen niet alleen voor een uitstekend eindresultaat, maar ook voor een aangename samenwerking. Niets zo vervelend als luide werkmannen die uw woning vuil en rommelig maken. Ons team gaat fatsoenlijk te werk met uiterst respect voor u en uw woning. We plakken uw vloer af en dekken uw meubels af, zodat uw woning proper blijft.

Bent u thuis wanneer we werken aan uw interieur? Dan merkt u weinig op van onze aanwezigheid. We lopen u niet in de weg en respecteren de rust in huis. Voor we uw woning verlaten, ruimen we ons gereedschap zorgvuldig op en maken we de ruimte proper.

Kies voor kwalitatief binnenschilderwerk.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 3 311 86 43