Familiebedrijf met hart voor de klant

High-end service

Bij MVS Decor bieden we een high-end service aan met de nadruk op persoonlijk contact, heldere communicatie en een resultaat aan topkwaliteit. Martin Van Steen werkt niet alleen alles tot in de kleinste details perfect af. voor hem staat ook een persoonlijke service centraal. Hij komt graag langs met kleurstalen en stoffen en met zijn professioneel advies komt u zeker tot de juiste kleur- en interieurkeuze.

Een hecht team van geschoolde fijnschilders

MVS Decor bestaat uit een professioneel team van geschoolde fijnschilders. Niet alleen dragen we een diploma op zak, we volgen geregeld bijscholingen om up-to-date te blijven met de laatste technieken.

We vormen een hechte familie die al jaren met elkaar samenwerkt. Ieder van ons garandeert kwaliteit en vakmanschap. We zijn perfect op elkaar ingestemd en dat draagt bij tot een vlotte samenwerking en een heldere communicatie.

Vakmanschap

Bij ons rekent u altijd op een persoonlijke service, van het ontwerp tot de afwerking. Wij vinden het niet alleen belangrijk u van kwaliteitsvol advies te voorzien, maar wij denken ook actief mee met u.

Als wij komen schilderen, respecteren we uw leefwereld. We werken nauwkeurig, ordelijk en bewaren de rust in huis. We dekken alles netjes af met kwaliteitsvol afdekmateriaal. Na het werk ruimen we ons materiaal op en laten we de ruimte proper achter. Dit alles betekent voor ons vakmanschap.

De kleine details maken een groot verschil

Natuurlijk leveren we kwaliteit en werken we aan de hoogste afwerkingsgraad. Het zijn de kleine dingen, de details waar u niet meteen aan denkt, die het verschil maken. Om uw deuren tot in de puntjes af te werken halen we ze uit de omkasting. Ook de scharnieren en het deurbeslag gaan eraf. Het is dit soort detailwerk dat ons vakmanschap bepaalt. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Zusterbedrijven Floorcouture en Phenix Total Interior

Voor totaalprojecten en specifieke vloer- en wandtechnieken vertrouwen we op zusterbedrijven Floorcouture en Phenix Total Interior. Samen bieden we meer diensten aan en werken we totaalprojecten tot in de puntjes uit. Voor onze professionele klanten en grootschalige industriƫle totaalprojecten rekenen we op Phenix Total Interior.

Net zoals wij zijn Floorcouture en Phenix Total Interior familiebedrijven met een hart voor de klant. We streven naar dezelfde topkwaliteit en afwerkingsgraad en leggen graag de nadruk op een persoonlijke service. Door het familiale karakter van onze bedrijven versterken we elkaar en zorgen we voor een warme service.

Kom langs in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Wijnegem en laat u inspireren. Wij maken u wegwijs in een warme, huiselijke sfeer. Ontdek onze verschillende schildertechnieken, materialen, wand- en vloersystemen in onze belevingsruimte.

In onze themahoeken komen onze materialen en kleuren helemaal tot leven. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstig project in een realistische setting. We combineren de afwerkingstechnieken van MVS Decor en Floorcouture in dezelfde ruimte voor een prachtig totaalbeeld.

Showroom MVS Decor, Floorcouture en Phenix Total Interior
Turnhoutsebaan 322
2110 Wijnegem

Voorlopig enkel open op afspraak!

Bel +32 3 311 86 43