Mortex: esthetische totaaloplossing

Flexibel materiaal

Mortex is een pleister op basis van cement en kalk. Het is een waterdicht materiaal waar wij heel creatief mee omgaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mortex is toepasbaar op verschillende ondergronden, in oneindig veel kleuren, effecten en texturen.

Met zijn uiteenlopende toepassingen vormt mortex een feilloze basis voor al uw binnenprojecten en buitenprojecten.  Mortex is perfect voor uw:

  • Vloeren
  • Muren
  • Plafonds
  • Keukenmeubilair
  • Badkamermeubels

Mortex van Beal

Het Belgisch bedrijf Beal ontwikkelt en produceert de originele mortex bekleding. Mortex hecht zich eenvoudig aan bestaande ondergronden zoals tegels, MDF, cement en pleisterwerk. Bij MVS Decor brengen we mortex aan in dunne lagen zonder uw bestaande ondergrond te verwijderen. Uw woning heeft in een handomdraai een nieuw en stijlvol uiterlijk.

Mortex: ideaal voor renovatie

Mortex is dé ideale totaaloplossing voor al uw renovatiewerken. Met mortex bespaart u tijd en soms onnodige sloopkosten. In plaats van uw huis overhoop te gooien door uw muren en vloeren uit te breken, kiest u voor een elegantere oplossing.

Ook voor nieuwbouw

Personaliseer uw nieuwbouwwoning tot in de puntjes met mortex. Met zijn beton ciré of tadelakt look heeft mortex een heel natuurlijke uitstraling. Of u nu gaat voor een modern of een klassiek interieur, de veelzijdigheid van mortex biedt voor elke situatie een oplossing. Laat u adviseren door onze experts in onze showroom en samen vinden we de juiste toepassing.

Slijtvast en waterdicht

Mortex is slijtvast en waterdicht. Ideaal voor alle vochtige kamers in uw woning zoals uw badkamer, toilet en keuken. Mortex is ondoordringbaar en vormt daarom ook de perfecte basis voor bijvoorbeeld uw douche. Met zijn hoge druksterkte en slijtvastheid garanderen we een lange levensduur. Mortex houdt bovendien ook perfect warmte vast en is daardoor een ideale geleider voor vloerverwarming.

Totaaloplossing

Mortex is een totaaloplossing voor al uw binnen- en buitenprojecten. De eindeloze toepassingen van mortex lenen zich hier naadloos toe. We creëren stijlvolle oppervlakken die van de ene kamer perfect doorlopen naar de andere. Daarenboven bekleden we uw vloeren, muren, trappen en meubels met mortex zodat uw woning een prachtig, samenhangend geheel vormt.

Maatwerk

Mortex kan aangebracht worden op verschillende ondergronden en neemt alle vormen en kleuren aan. Alles is mogelijk. Met de juiste korrelgrootte en de juiste afwerkingstechniek zorgen wij voor een resultaat dat volledig uniek is. MVS Decor plaatst mortex op maat en volgens de regels van de kunst voor een elegant en tijdloos eindresultaat.

Eenvoudig in onderhoud

Mortex onderhouden is zeer eenvoudig. Wekelijks stofzuigen en poetsen met een neutrale allesreiniger is voldoende. Gebruik viltjes onder uw stoelen om krassen en eventueel geluidsoverlast van schuivende stoelen te vermijden.

Prijs mortex

De prijs van mortex hangt sterk af het project dat u voor ogen heeft:

  • Hoe groot is het oppervlak?
  • Welk type ondergrond?
  • Voor zwembad, vloer, douche of meubilair?
  • Welke detailafwerkingen?

Mortex in onze showroom

Mortex biedt veelzijdige toepassingen van topkwaliteit. Van detailwerk tot een totaaloplossing die meerdere kamers in stijl met elkaar verbindt, MVS Decor plaatst uw mortex bekleding. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden van mortex met eigen ogen zien. Kom zeker langs!

Kies voor mortex!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 3 311 86 43