PROJECT IN DE KIJKER – Muren en deuren bestand tegen grof geschut

Van Loock Motoren in Schoten –
Grof geschut vraagt om robuuste bescherming

Wat een krachttoeren hebben we gezien bij Van Loock Motoren in Schoten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het herstel en onderhoud van elektrische roterende machines. Momenteel werken ze aan machines tot 40 ton. Over enkele jaren willen ze tot wel 80 ton gaan.

Grof geschut dus bij Van Loock. Daar moeten ook robuust beschermde muren en deuren tegenover staan. Daar hebben wij voor gezorgd!

Frisse, witte tinten

Een aantal jaar geleden – net voor ze hun nieuw bedrijfsgebouw in gebruik namen – hebben wij met MVS Decor het volledige kantoorgebouw onder handen genomen. Alles geschilderd in frisse, witte tinten. Van de plinten tot de muren en de deuren.

Industriële look

Na een aantal jaar is een nieuwe laag verf in een kantoor wel eens nodig. Dus hebben we opnieuw geschilderd. We kozen ervoor de industriële look aan te houden. Zo is de staalstructuur waaruit het gebouw is opgetrokken overal zichtbaar. En ook heel wat betonnen muren en andere elementen lieten we ongeschilderd. Deze pure industriële look past heel goed bij het gebouw en sluit aan bij hun activiteiten.

Hoogwaardige kwalitatieve verven

We kozen opnieuw voor wit: zo weerkaatst het buitenlicht dat via de grote raampartijen binnenvalt. Net zoals we altijd en bij iedere klant doen hebben we de plinten, de muren en de deuren met een hoogwaardige kwalitatieve verf geschilderd. Voor de muren werken we steevast met een 3-lagen-systeem. Zo zijn we zeker dat de muren er lang ‘tegen kunnen’.

Supersterke afwasbare verf

In de kleedruimte hebben we nog een tandje bijgestoken. Daar hebben we de muren geverfd met een supersterke afwasbare verf. Dat is nodig, want de monteurs en techniekers durven al wel eens met hun overall de muren te raken. Een veeg vet of een olievlek op de muren is dan ook geen zeldzaamheid.

Af en toe moeten de muren dus eens grondig afgewassen kunnen worden. Met deze afwasbare verf is dat geen probleem. Zelfs tegen een desinfecteermiddel is deze verf bestand, mocht het nodig zijn om de muren compleet te ontsmetten.

Beschermingsplaten op deuren en rond schakelaars

Natuurlijk komen er ook op de deuren, op lichtschakelaars, rond de vuilbakken, en in de toiletten wel eens olie- en vetvegen terecht. Op die plekken hebben we overal beschermingsplaten gemonteerd. Die makkelijk afwasbaar zijn. De deuren zijn – net als de muren – geverfd met een sterke, afwasbare lak. Zo blijft alles voor jaren stralend wit en aantrekkelijk fris.

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12