PROJECT IN DE KIJKER – schilderwerken in moderne villa in Keerbergen

Nauwe samenwerking

Voor dit nieuwbouwproject in Keerbergen werkten MVS Decor en zusteronderneming Floorcouture nauw samen. En die nauwe samenwerking uit zich niet alleen op gebied van de uitvoering. Ook qua planning en timing kunnen wij door onze onderlinge verbondenheid de werken perfect op elkaar instellen.

Magnifiek Voortreffelijk Schilderwerk

Het is een schitterende nieuwbouw geworden. Tot in de puntjes afgewerkt. Een heel bijzonder ontwerp van LSD Architecten, eveneens in Keerbergen gevestigd. Als hun naam u aan een bepaalde drug doet denken, dan is dat terecht, maar LSD staat voor Living+Space+Design en hun baseline is ‘Simply addicted to architecture’. Op dezelfde manier zou MVS in onze naam kunnen staan voor Magnifiek Voortreffelijk Schilderwerk. Een naam die we helemaal waargemaakt hebben in dit project.

Witte pu-gietvloeren door zusterbedrijf Floorcouture

Met MVS Decor hebben we de schilderwerken uitgevoerd. En zoals gezegd nam zusterbedrijf Floorcouture de gietvloeren voor haar rekening. Doorheen de hele woning hebben ze witte pu-gietvloeren gegoten. En dat in een taai-elastische uitvoering: dat maakt ze naadloos en tegelijk heel hard en sterk. Om de sterkte nog te bevorderen werden de vloeren afgewerkt met een speciale toplaag die nog extra bescherming biedt. En als surplus zijn deze gietvloeren ook heel onderhoudsvriendelijk.

Mortex® in de badkamers als waterdichte wandafwerking

Ook de badkamers nam Floorcouture onder handen. De muren hebben ze bezet met een fijne micromortel, ook wel gekend als mortex® van BEAL. Deze eindafwerking brengen ze met de hand aan met behulp van een spatel. Door de verschillende technische lagen en de behandeling nadien met 3 lagen vernis wordt deze muurafwerking ook compleet waterdicht. Ook de gietvloer die werd doorgetrokken in de inloopdouches is waterdicht. Zelfs de afvoergootjes werden er mooi in ingewerkt.

Plintjes in witte lakverf als perfecte aansluiting op de muren

Om de gietvloer perfect op de muren te laten aansluiten plaatsten de mensen van Floorcouture ook strakke plintjes. Dat zorgde voor een perfecte overgang en een mooi, uniform geheel. De plinten hebben we met een witte lakverf perfect geschilderd.

Muren in hetzelfde wit als de gietvloeren voor perfecte harmonie

Aansluitend op de witte vloeren schilderde MVS Decor de muren en de plafonds in het wit… En niet zomaar wit, maar exact hetzelfde wit als de vloeren. Hetzelfde verhaal voor de plinten en deurkaders: ook die hebben we met een witte lakverf in exact hetzelfde wit als de vloeren gezet. Perfecte harmonie en eenheid alom. Ook met de kwalitatieve verven die we gebruiken zorgen we voor een hoogkwalitatieve afwerking.

Planning en timing naadloos op elkaar afgestemd

Bij ons krijgt u dus niet alleen een superkwalitatief schilderresultaat. We maken het u ook makkelijk en comfortabel omdat we de planning en timing van onze werken naadloos op elkaar afstemmen. Zo hoeft u geen tijd te verliezen en is uw bouwproject sneller af.

foto’s copyright The Art of Living magazine, Yannick Milpas

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12