Uniek project én bijzondere samenwerking in hartje Antwerpen: MVS Decor meets Designshopp!

Dromen over je interieur

Stel je deze droom eens voor… je laat je woning van kop tot teen en tot in de kleinste details inrichten door een interieurarchitecte… Helemaal naar jouw smaak, alle kleuren, stoffen, meubels en decoratie volledig in harmonie met elkaar… Je wordt geholpen met de kleurkeuze, de juiste materialen, de bijpassende meubels… En vervolgens worden de schilder- en behangwerken uitgevoerd door professionele fijnschilders zoals die van MVS Decor. Gekozen voor een gietvloer? Die gietvloeren worden geplaatst door echte meesters in hun vak zoals de vaklui van Floorcouture. En de spanplafonds worden opgehangen door echte kraks zoals de plafonneurs van STRAK.

Bijzondere interieurwinkel in hartje Antwerpen

Die droom kan werkelijkheid worden! Begin met een bezoekje aan Designshopp – een bijzondere interieurwinkel in een voormalige kapel in hartje Antwerpen. Je ontdekt er niet alleen hun eigen stijlvolle meubels, stoffen voor raambekleding en decoratie. Je ontdekt er ook onze schildertechnieken en unieke meubels want met MVS Decor en zusterbedrijf Floorcouture hebben we deze interieurwinkel mee ingericht en afgewerkt.

Klassiek wit op de muren om de meubels in de kijker te zetten

Zo hebben we het vernieuwd gedeelte klassiek wit geschilderd. Met wit kan je onmogelijk iets verkeerd doen in je interieur. Je meubelstukken en decoratie komen helemaal tot hun recht en kunnen met alle aandacht – die ze verdienen – gaan lopen. Het zorgt voor rust en harmonie. Zeker in een interieurwinkel waar meubels de aandacht moeten trekken, is wit een uitstekende kleur voor de wanden.

Warme, beige stuctechniek

In een slaapkamer voel je dan weer meer voor een warmere, rustgevende tint. In het slaapkamergedeelte van Designshopp hebben we de muren bekleed met een warme, beige stuctechniek. De natuurlijke kleur en het zachte reliëf van de klei creëren een authentieke, ambachtelijke look & feel. De zachtbeige teint vormt een mooi in contrast met het zwarte spanplafond dat geplaatst werd door ons zusterbedrijf STRAK. Het bed, van het hippe merk Slaapkop, ligt bovendien hemelszacht!

Accentmuren met in het oog springend behang

Al enkele jaren een trend en nog altijd heel stijlvol zijn accentmuren met in het oog springend behang. Wij zijn zelf grote fan van het Belgische behangmerk ARTE. Omwille van hun kwalitatief materiaal en hun originele tekeningen en designs en luxueuze uitstraling. Bij Designshopp hebben we ophangsystemen gemonteerd waarin we de verschillende behangcollecties van ARTE laten zien.

Omdat we met ophangsystemen gewerkt hebben, kunnen de collecties af en toe veranderd worden, zonder dat we opnieuw hoeven te behangen. Momenteel kan je er onder meer de Golden Tiger uit de Memento Moooi collectie bewonderen: een muurbekleding gemaakt uit fineerhout en bedekt met een laagje goudfolie. Ernaast een eclectische mix van planten, rotan en pluimen in een mooie, gouden symbiose uit de collectie icons.

Met de hand afgewerkte mortex meubelen

Andere blikvangers in deze trendy interieurshop zijn de mortex meubelen die zusteronderneming Floorcouture maakt en bekleedt. Je vindt er onder meer een ronde tafel harmonieus gecombineerd met donkere houten en rotan stoelen. Een geslaagde combinatie. De tafel is op maat gemaakt en handmatig afgewerkt met een beton-ciré of mortex techniek. Dat geeft ze een naadloze, heel strakke look die tijdloosheid en evenwichtigheid bij elkaar brengt. Onze vakmensen van Floorcouture kunnen deze techniek op elk meubel aanbrengen. U laat een meubel op maat ontwerpen en wij bekleden het met deze tijdloze techniek.

Mooie samenwerking

Omdat de samenwerking en de klik zo fijn was tijdens onze werken in Designshopp, hebben we besloten om nog veel vaker samen te werken en onze trendy ideeën om te zetten in hedendaagse stijlvolle interieurs. Ine en Hanne helpen jou in hun winkel graag verder met een totaalconcept voor jouw interieur: van de kleuren op de wanden tot de bijpassende meubels, de decoratieve stukken, de bijhorende raamdecoratie en dat alles in kleuren die perfect bij jouw interieur en jouw levensstijl en smaak passen. Ine is interieurarchitecte en Hanne ontvangt je warm en hartelijk in de shop. En ze zijn bovendien zussen!

Wij van MVS Decor, Floorcouture en STRAK Spanplafonds maken dan van jouw interieur een echt droominterieur. We werken alles tot in de puntjes af en creëren net die sfeer in je woning die je zoekt. Omgekeerd kan je natuurlijk ook bij ons starten. We ontvangen je met plezier in onze showroom in Wijnegem waar je ook al onze schildertechnieken en behang kan zien en kiezen. Met je keuzes kan je dan – al dan niet samen met ons – meubels en interieurdecoratie uitkiezen bij Designshopp.

Origineel interieur zonder kopzorgen of geregel

Het resultaat is telkens een origineel interieur, volledig in harmonie én vooral zonder veel geregel, kopzorgen of aankopen waar je achteraf spijt van hebt! Ideeën opdoen voor jouw interieur? Breng een bezoekje aan Designshopp of maak een afspraak in onze showroom!

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12