Bezoek komende zondag ons renovatieproject in Zoersel!
Schrijf je in om zeker te zijn van je plek!

Renovatiezondag op 24 september: here we come!

Zondag is het zover! Renovatiezondag! Op Renovatiezondag kan je tal van renovatieprojecten bezoeken in heel Vlaanderen. En wij zijn dit jaar met MVS Decor ook van de partij. Met onze klassieke schilderwerken, bijzondere schildertechnieken en stijlvol behang zijn we helemaal thuis in de wereld van renovatie. Een professioneel aangebrachte verftechniek en sfeervol behang maken een heel verschil in de look en feel van een renovatie. Met de decoratieve afwerking die wij aanbieden tillen we jouw renovatie naar een hoger niveau.

Kom dit bijzonder renovatieproject bezoeken!

Misschien klinkt dat wel als marketingpraat … En dat is het natuurlijk ook wel wat 😉 maar wij maken ook graag waar wat we zeggen en beweren. En dat laten we jou met eigen ogen zien. Op Renovatiezondag kunt u een bijzonder renovatieproject in Zoersel bezoeken. Daar hebben we een oude woning van de jaren ‘70 helemaal omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse en karkatervolle villa met alle wooncomfort.

Samen staan we sterk!

Dit renovatieproject hebben we niet alleen onder handen genomen. Samen met onze zusterbedrijven Phenix Total Interior, Floorcouture en STRAK Spanplafonds hebben we er onze schouders ondergezet. Zo stond Phenix Total Interior in voor de afbraak en een deel van de wederopbouw. Floorcouture heeft voor de gietvloeren en wand- en meubelbekleding in mortex gezorgd en STRAK voor de spanplafonds.

De ultieme finishing touch door MVS Decor

En wij hebben voor de ultieme finishing touch gezorgd met onze bijzondere schildertechnieken en behang van ARTE. Het geheel past naadloos bij elkaar en creëert een japandi vibe in heel de woning.

Het ziet er niet alleen heel mooi uit. Er is ook gedacht aan comfort en energiebesparende technieken. De zolder en het dak werden geïsoleerd. En we plaatsten een akoestisch spanplafond. Vloerverwarming hebben we beneden probleemloos gecombineerd met gietvloeren.

Kleistuc techniek op de muren

Op zoek naar een bijzondere schildertechniek? Dat is dé specialisatie van MVS Decor. In deze woning hebben we gekozen voor een kleistuc techniek op basis van kleimineralen. Claystuc, de kwalitatieve verf van BOSS paints, creëert een heel naturelle uitstraling en een zacht reliëf van het materiaal. We hebben het hier redelijk egaal aangebracht in een subtiele, aardse tint. Maar we kunnen het ook meer reliëf geven als we met ons stucmes meer bewegingen maken. En verrassend misschien: ook bepaalde meubelstukken hebben we met deze decoratietechniek afgewerkt.

Waar we ook in uitblinken: behangen!

Behangen is nog steeds een interieurtrend, al jaren eigenlijk. Kies je voor tijdloos, kwalitatief behang, dan blijft je interieur ook eigentijds. Wij kiezen graag – samen met jou, onze klant – graag voor het trendy én tegelijk tijdloze behang van het Belgische ARTE. In de verschillende slaapkamers van deze woning werd telkens een andere eigen, aparte sfeer gecreëerd met een accentmuur. Zo komt het behang in de master bedroom, Golden Tiger, uit de Moooi Memento collectie. Deze muurbekleding is gemaakt uit lasergesneden fineerhout en een laagje goudfolie.

Laat je inspireren voor je eigen interieur

Dit alles zelf bekijken en beleven? We heten je van harte welkom komende zondag 24 september op onze eigenste Renovatiezondag. Van 9u ’s morgens tot 5u ’s avonds verwelkomen we je hartelijk en geven we je graag wat uitleg bij onze schildertechnieken en behangwerken. Dé gelegenheid bij uitstek om je te laten inspireren voor je eigen renovatie, nieuwbouw, interieur make-over, … Die dag is ook onze showroom uitzonderlijk open. Ook daar ben je van harte welkom.

Schrijf je vandaag nog in voor Renovatiezondag!

We vragen je wel om vooraf in te schrijven als je van plan bent langs te komen. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. We verwachten heel wat mensen en willen het aantal beperken om voor iedereen genoeg tijd te kunnen uittrekken.

Kom zeker langs, want dit is een eenmalige kans. Na deze zondag stellen we deze woning enkel nog open voor professionals uit de bouwsector.

Het adres van ons renovatieproject vind je op de website van Renovatiezondag. We kijken er naar uit jou te zien!

Ik meld me aan voor Renovatiezondag op 24/09/2023:

  Naam*

   

  E-mail*

   

  Waar wil u ons bezoeken?*

   

  Alvast een voorsmaakje:

  Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Bel +32 (0) 476 22 08 12