PROJECT IN DE KIJKER – De gevels van 4 Donckers filialen in een nieuw verfjasje

Al heel wat filialen van Donckers geschilderd door MVS Decor

In het verleden had MVS Decor al verschillende filialen van Donckers bandencentrale geschilderd. En toen Donckers banden onlangs een paar filialen van Vulco had overgenomen, aarzelden ze geen seconde om MVS Decor opnieuw op te bellen: ‘Of we de buitenkant van de filialen helemaal konden omtoveren naar de bekende huisstijl van Donckers?’ En of we dat konden!

Intensieve reiniging

Op nog geen maand tijd hebben we 4 nieuwe Donckers filialen (Wommelgem, Turnhout, Leuven en Mechelen) in een nieuw jasje gestoken. Voor we aan de slag gingen hebben de gevels heel intensief gereinigd. Je kan geen laag verf zetten op een vuile gevel. Dan hecht de verf veel minder goed en is het resultaat slordig. MVS Decor gaat alleen maar voor perfectie!

Technisch advies van Akzo

De gevels zijn stuk voor stuk bekleed met gegalvaniseerde metaalplaten. Dat vraagt om een bijzondere verf. Om zeker te zijn van ons stuk hadden we alvast technisch advies ingewonnen bij een van onze vaste verfleveranciers, Akzo.

Duurzaamheid en optimale dekking

Zij stelden ons een heel specifiek product voor dat borg staat voor duurzaamheid en optimale dekking van dit soort dragers. Voor het filiaal in Wommelgem deden we een beroep op de expertise van de naburige verfwinkel De Olifant. Ook daar kunnen we altijd terecht voor heel degelijk materiaaladvies.

Tot in de kleinste hoekjes geschilderd

Het resultaat mag gezien worden. De gevels zien er onberispelijk uit en kleuren fier in de grijze huiskleur van Donckers. Net zoals met andere projecten hebben we ook hier alles tot in de kleinste hoekjes perfect geschilderd. Voor minder doen we het niet!

Professionele projecten met hoogste afwerkingsgraad

MVS Decor schildert niet alleen voor particulieren, maar neemt ook graag professionele projecten aan voor bedrijven en zelfstandigen. Denk maar aan schilderwerken in kantoren, winkels, praktijkruimtes,… Dit doen we steevast met onze welbekende en fel gewaardeerde hoogste afwerkingsgraad!

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12