MVS Decor samen met Floorcouture en STRAK spanplafonds op Bouw&reno 2023

Bouw&Reno 2023

Dit jaar zijn we erbij!

Samen met onze zusterbedrijven Floorcouture en STRAK spanplafonds vindt u ons dit jaar ook op de Bouw&Reno beurs in Antwerpen. U zal er onze schildertechnieken en wandtechnieken van dichtbij kunnen ervaren.

Meer en meer klanten voor totaalinrichting

U kent ons misschien al heel goed omdat we uw woning, uw winkel of bedrijf geschilderd hebben. Maar wist u dat Floorcouture specialisten zijn in gietvloer en mortex? En dat STRAK, de jongste telg in onze familie, heel bedreven is in spanplafonds en spanwanden plaatsen. Meer en meer klanten zijn op zoek naar totaaloplossingen voor hun interieur. Net daar betekenen wij – samen met Floorcouture en STRAK – een mooie meerwaarde.

U hoeft enkel te kiezen

Tijdens Bouw&reno laten we u de synergie tussen onze 3 zusterbedrijven voelen. En laten we u zien hoe we de totale inrichting van uw interieur van vloer tot plafond aanpakken. U hoeft niks te doen, niks te regelen – alleen te kiezen wat u het mooist vindt. De rest nemen wij u volledig uit handen.

Met deze 3 ondernemingen realiseren we uw droominterieur van kop tot teen. En dit in alle stijlen. Zo dompelen we u binnenkort op Bouw&Reno volledig onder in de wereld van MVS Decor, Floorcouture en STRAK.

Van landelijk en japandi tot strak en modern

In verschillende stijlboxen maakt u kennis met onze moderne en tijdloze stijlen, onze landelijke look & feel en de minimalistische én warme japandi stijl. Een hedendaagse interieurtrend die Scandinavische invloeden combineert met de Japanse interieurstijl. Deze twee stijlen vloeien naadloos samen tot een warme, rustgevende en tegelijk minimalistische en functionele stijl. Deze trend realiseren wij volledig met onze mortex en andere structuurtechnieken, stuc, het gebruik van kalkverf en vloeren zoals de betonstucvloer of de kwartsmortelvloer.

Kom ons bezoeken op Bouw&Reno

Benieuwd naar hoe wij uw volledige interieur van vloer tot plafond smaakvol en tijdloos inrichten? Kom ons bezoeken op Bouw & Reno van 14 tot en met 22 januari. We geven u ook met plezier enkele vrijkaarten. Bestel hier uw vrijkaarten:

Vol ongeduld om onze realisaties te bewonderen? U bent van harte welkom op Bouw&Reno of nog ervoor op afspraak in onze showroom. Tot binnenkort!

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12