Renovatie appartementen: van beneden tot boven in het wit geschilderd

Appartement renovatie in de lift

Er worden niet alleen heel wat appartementen gebouwd tegenwoordig. Er worden er ook flink wat gerenoveerd. Laat MVS Decor daar nu net een kunst van maken: iets wat oud en ouderwets is, er terug als nieuw laten uitzien. En samen met ons zusterbedrijf Floorcouture doen we dat uiteraard nog beter.

Van beneden tot boven in witte tint

Dit is een appartementsgebouw uit de jaren… En het was wel degelijk aan een nieuwe look & feel toe. Ieder appartement hebben van beneden tot boven in een witte, frisse tint gezet. Het geeft aan ieder appartement meteen een lichte, moderne toets. De witte muren vormen ook een mooi contrast met de donkere keukens die in ieder appartement geïnstalleerd zijn en met het olijfgroene raamwerk.

Muren hersteld en opnieuw bepleisterd waar nodig

Het wit contrasteert ook mooi met zwarte details zoals het zwarte beslag op de deuren en de zwarte stopcontacten en lichtschakelaars. Hier en daar hadden de wanden van de appartementen toch wel geleden onder de tand des tijds. Waar er beschadigingen waren, hebben we alles hersteld en opnieuw bepleisterd. Dat maakt dat de muren terug perfect effen zijn en helemaal klaar om er egale verflagen op te zetten. Een goede voorbereiding van het verven is cruciaal om een zo perfect mogelijk resultaat neer te zetten.

Kwalitatieve professionele verven van Sikkens

Daarom kiezen we bij MVS Decor ook steevast voor kwalitatieve verven die we er in minstens 3 lagen opzetten. Dat maakt – onder meer – dat we een mooi resultaat bereiken met onze schilderwerken. Zo hebben we voor dit project kwalitatieve watergedragen verven gebruikt van Sikkens, een merk dat al meer dan 200 jaar bestaat! Wij gebruiken natuurlijk de professionele verven die we met veel kennis en liefde voor ons vak op muren zetten.

Ook de traphal en inkomhal in gedurfd wit

Ook de traphal en de inkomhal hebben we – heel gedurfd – in een witte kleur geverfd. Ook daar vormt het wit een mooi contrast met bijvoorbeeld de zwarte trapleuning en de zwarte marmeren trapplint in de traphal. Die muren van de inkomhal en traphal zien vaak toch wel wat af door de drukke passage.

Minstens 3 verflagen

En uiteraard is het niet de bedoeling om de muren om het jaar te herschilderen. Dat vermijden we door alles van minstens drie verflagen te voorzien. Hier hebben we gekozen voor een afwasbare lakverf. Die zorgt ervoor dat de muren heel robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Zijn er hier en daar toch vlekken? Dan was je die er gewoon af…

Schilderen in verschillende lagen

Het geheim om muren lang mooi te houden – wat altijd ons streven is – is vanzelfsprekend ook schilderen in verschillende lagen. Dat doen wij standaard. Bij MVS Decor schilderen wij alles tot in de details en de verste hoekjes en kantjes zo perfect mogelijk. Dat is ons handelsmerk.

Gietvloer voor renovatie

Ook voor dit project hebben we weer de handen in elkaar geslagen met Floorcouture, ons zusterbedrijf. Zij hebben – niet helemaal verrassend – de vloeren gerenoveerd. Gietvloeren zijn vaak heel geschikt voor renovaties omdat het niet altijd nodig is om de bestaande vloeren uit te breken. Als de ondergrond en de vloer stabiel zijn, kan de gietvloer er vaak overheen geplaatst worden. Dat bespaart de opdrachtgever vaak veel tijd en geld.

PU gietvloer in de inkomhal

In de inkomhal werd dus een PU gietvloer geplaatst door de collega’s van Floorcouture. PU – voluit polyurethaan – gietvloeren zijn heel stevig, tegelijk flexibel (om over bestaande vloeren heen te plaatsen) en comfortabel om over te lopen. En ze zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor een inkomhal.

Epoxy coating op de betonnen trap

En ook de betonnen trappen tussen de verschillende verdiepen hebben ze van een laag epoxy coating voorzien. Dat geeft de ruwe betonnen trap meer cachet, terwijl het betonnen uitzicht toch behouden blijft. Het maakt de trappen meteen ook vloeistofdicht en – weer – heel makkelijk om schoon te maken.

Ervaar onze verftechnieken in onze showroom

Geïnteresseerd in ons ambachtelijk verfwerk of een gietvloer van onze collega’s van Floorcouture? In onze showroom kan u al onze technieken – en ook de spanplafonds van zusterbedrijf STRAK – zien en ervaren. Maak een afspraak en we maken graag tijd voor u en uw project. Onze showroom ligt in Wijnegem, vlakbij Antwerpen en vlakbij de E313.

Bij MVS Decor is uw project in goede handen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel +32 (0) 476 22 08 12