Team

“Schilders met oog voor detail!”

Martin Van Steen geeft u graag advies in kleur en interieur waarbij een evenwicht wordt gezocht tussen schoonheid en duurzaamheid. Materialen worden kritisch bekeken en enkel gebruikt indien zij aan de juiste kwaliteitsnormen voldoen. Via verschillende bijscholingen worden technieken up-to-date gehouden en voortdurend gekeken hoe het huidige werk nog meer verbeterd kan worden. Het team bestaat uitsluitend uit ervaren schilders, geschoold in de klassieke en moderne schildertechnieken en met de juiste dosis leergierigheid.

Martin van Steen is, samen met zijn vrouw Marina, de gedreven spil achter deze organisatie. Doordat Marina de administratieve support voor haar rekening neemt, is het voor Martin mogelijk om zich volledig te focussen op alle aspecten van elk project. Tijdens elke opdracht vormt hij het enige aanspreekpunt en kunt u rekenen op een persoonlijke service.

Martin komt graag tot bij u thuis met kleurstalen en stoffen om in de meest ideale setting tot de juiste kleur- en interieurkeuze te komen. Hij vindt het belangrijk om u niet enkel te adviseren en bij te staan, maar ook actief mee te denken en betrokken te zijn bij uw project. Door deze filosofie zijn Martin en Marina in staat om kwalitatief werk en een hoge tevredenheidsgraad te garanderen.

Samen met hun gedreven team van schilders worden alle projecten, klein of groot, tot in de puntjes afgewerkt. Een project is pas voltooid als de klant 100% tevreden is. Kwaliteit en perfectie worden niet alleen nagestreefd in het eindresultaat, maar gedurende het gehele proces. Stiptheid in afspraken en een respectvolle werkwijze vormen tenslotte de basis voor het leveren van een volmaakt resultaat.

Een passie voor kleur en interieur in combinatie met het streven naar perfectie, maakt dat Martin Van Steen Decor uitgebouwd is tot een bedrijf dat bekend staat om zijn oog voor detail.